Auto Roosendaal

Wilt u een auto kopen in Roosendaal? Dan zoekt u uiteraard een betrouwbare dealer die alleen de allerbeste auto’s levert. Gelukkig is er Autobahn. Wij verkopen met name auto’s van Duitse merken, zoals BMW, Mercedes, Opel en Volkswagen, zodat u zeker weet dat u een auto Roosendaal van absolute topkwaliteit heeft.

Autoshowroom Roosendaal

In onze showroom vol auto’s in Roosendaal staat een grote diversiteit aan jonge, Duitse occasions met weinig kilometers op de teller. Of u nu een kleine auto zoekt of juist een grote, luxe auto met alle opties en accessoires die u maar kunt bedenken: bij Autobahn vindt u altijd precies wat u zoekt. Staat de auto die u wilt, onverhoopt niet tussen ons aanbod op de website of de showroom? Laat ons weten waarnaar uw voorkeur uitgaat en wij gaan in ons uitgebreide netwerk op zoek naar uw favoriete auto!

Garantie op uw auto

Bij Autobahn koopt u een gebruikte auto met de zekerheid van een nieuwe. Want u krijgt op uw auto standaard een jaar lang fabrieksgarantie. Niet alleen op de techniek, maar ook op de carrosserie. Wij staan pal achter de auto’s die wij verkopen en durven u daarom deze garantie te geven. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van de jonge, Duitse auto’s van Autobahn in Roosendaal.

Jonge auto Roosendaal

Bij Autobahn in Roosendaal vindt u alleen jonge auto’s met een lage kilometerstand, die we niet alleen van particulieren betrekken, maar ook van bijvoorbeeld leasemaatschappijen. Zo weet u zeker dat u een auto koopt waarvan de (korte) onderhoudsgeschiedenis bekend is en waarvan u dus lang veel plezier zult hebben. Ook fijn: we hanteren transparante prijzen. De prijs die u ziet staan op onze site of in de showroom, is de prijs waarvoor u de auto mee mag nemen: er zitten geen addertjes onder het gras!

Koop uw auto in Roosendaal

U ziet: bij Autobahn krijgt u altijd de beste auto voor een goede prijs. Kom dus gerust naar onze showroom in Roosendaal en bekijk onze auto’s. Of neem een kijkje in ons aanbod op de website. We weten zeker dat uw favoriete jonge occasion bij ons te vinden is!

Ons aanbod

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht