Autobedrijf in Roosendaal

Een auto kopen doet u niet elke dag. Want uw auto moet helemaal perfect zijn. Hij moet heerlijk rijden en u alle comfort bieden dat u nodig heeft. Herkent u dit? Dan kiest u waarschijnlijk ook al snel voor een Duitse auto. Autobahn is hét autobedrijf in Roosendaal die precies de auto’s verkoopt die u zoekt.

Betrouwbaar autobedrijf

Bij Autobahn vindt u alleen maar jonge gebruikte auto’s van voornamelijk Duitse topmerken. Zoekt u een jonge Audi, Mercedes, BMW, Opel of Volkswagen? Dan is Autobahn voor u hét autobedrijf in Roosendaal. Voor een betrouwbare auto kunt u bij ons terecht. Auto’s van een recent bouwjaar met weinig kilometers op de teller: dát is wat u bij autobedrijf Autobahn in Roosendaal vindt.

Showroom autobedrijf

In de showroom van ons autobedrijf treft u altijd een veelzijdig aanbod aan Duitse occasions. Grote, luxe auto’s met alle accessoires en opties die u maar kunt bedenken, maar ook de compactere modellen van de Duitse automerken hebben we in onze showroom. Hoewel het aanbod uiteenloopt, hebben al onze auto’s wel een paar dingen gemeen: ze zijn degelijk, betrouwbaar en ze zijn nog jong.

Garantie bij Autobahn

Van uw auto moet u op aan kunnen. U moet immers naar uw werk of naar andere verplichtingen en dan kunt u het niet gebruiken dat uw auto u in de steek laat. Gelukkig krijgt u bij autobedrijf Autobahn maar liefst een jaar lang fabrieksgarantie op uw jonge Duitse occasion. Want wij staan pal achter de auto’s die we verkopen en we vinden dat u er onbezorgd in moet kunnen rijden. De garantie geldt voor zowel techniek als carrosserie: heel compleet dus!

Kom naar ons autobedrijf in Roosendaal

Is uw auto aan vervanging toe? En wilt u een jonge Duitse occasion? Kom dan naar Autobahn, hét betrouwbare autobedrijf in Roosendaal. We laten u graag alle auto’s in onze showroom zien en ook een proefrit is uiteraard geen enkel probleem. Tot ziens bij ons autobedrijf in Roosendaal!

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht