Autodealer Roosendaal

U wilt een andere auto kopen? Maar dan wel een goede auto, waar u jarenlang plezier van hebt? Bij een betrouwbare autodealer? Bekijk dan het aanbod van Autobahn, een autodealer Roosendaal met alleen maar jonge occasions van met name de Duitse merken zoals Mercedes, BMW, Opel en Volkswagen.

Autodealer van jonge occasions

De auto’s die Autobahn verkoopt, zijn zonder uitzondering jonge occasions met een lage kilometerstand. Die auto’s kopen we van dealers, particulieren, maar ook via leasemaatschappijen. Daardoor hebben we altijd een grote keuze uit een uitgebreid aanbod van auto’s met een recent bouwjaar en van hoge kwaliteit. Van kleine auto tot grote luxe auto met alle mogelijke opties en alles daar tussenin: u vindt het bij autodealer Autobahn in Roosendaal.

Aanbod autodealer

Onze showroom in Roosendaal is gevuld met de mooiste tweedehands auto’s van voornamelijk Duitse merken. Kom dus gerust langs om ze te bekijken, want we krijgen iedere week nieuwe auto’s binnen! Daarnaast hebben wij, net als de meeste autodealers, ons volledige aanbod online staan. U ziet op onze site foto’s van de auto’s, specificaties én een transparante prijs. Bij ons geen verborgen kosten of addertjes onder het gras: de prijs die u ziet, is de prijs waarvoor u met de auto weg mag rijden. Autobahn is een betrouwbare autodealer en dat ziet u terug in de prijs!

Garantie op uw auto

Omdat wij alleen auto’s van de allerhoogste kwaliteit verkopen, durven wij u de beste garantie te geven. Daarom krijgt u bij ons altijd minimaal een jaar lang volledige garantie op zowel de carrosserie als op de techniek. Dát is pas zorgeloos rijden!

Kom langs bij autodealer Autobahn

U ziet: Autobahn is dé autodealer in Roosendaal voor jonge, gebruikte auto’s met weinig kilometers op de teller. Kom dus snel langs in onze showroom en bekijk ons uitgebreide aanbod.

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht