Duitse occasions Roosendaal

Uw auto moet betrouwbaar zijn en u overal naartoe brengen. En er liefst natuurlijk ook een beetje stijlvol uitzien. Is dat ook wat u zoekt in uw auto? Dan komt u al snel uit bij de Duitse automerken. Die staan bekend om hun kwaliteit en hun degelijkheid. Wanneer u op zoek bent naar Duitse occasions in Roosendaal, heeft u bij Autobahn de meeste keuze.

Jonge Duitse occasions

De Duitse occasions die u bij Autobahn in Roosendaal aantreft, zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit. Het gaat om Duitse occasions van merken als Audi, BMW, Opel, Volkswagen en Mercedes: merken die hun kwaliteit bewezen hebben en die oersterk zijn. Onze Duitse occasions zijn heel jong en hebben allemaal een lage kilometerstand. Zo weet u dus zeker dat uw auto u jarenlang plezier en veel veilige kilometers zal brengen.

Garantie op Duitse occasions

Bij Autobahn in Roosendaal staan we pal achter de auto’s die we verkopen. Daarom krijgt u van ons, bij aankoop van uw Duitse occasion, een jaar lang fabrieksgarantie. Deze geldt voor de gehele auto: zowel de techniek als de carrosserie. U weet zo zeker dat u te maken heeft met een kwaliteitsauto, waarop u kunt vertrouwen.

Showroom vol Duitse occasions

Bent u op zoek naar een occasion? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Roosendaal. De showroom is ruim 1500 m2 groot en staat vol met de mooiste auto’s van merken als Mercedes, Opel, Audi en BMW. Een proefrit maken mag altijd. Goed om te weten: bij Autobahn kunt u uw auto financieren. Ook zakelijk leasen is mogelijk.

Koop uw Duitse auto in Roosendaal

Op onze site vindt u een overzicht van de auto’s die we op dit moment in onze showroom hebben, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij Autobahn om zelf het brede aanbod occasions te komen ervaren. En heeft u zelf een auto in te ruilen? Ook dat is bij ons mogelijk. We bieden u een goede prijs en uitstekende voorwaarden. Tot snel bij Autobahn!

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht