Fiat garage Roosendaal

De populariteit van Fiat is sinds de herintroductie van de 500 flink toegenomen. Niet zo gek ook, want het is werkelijk een plaatje om te zien! Wilt u ook rondrijden in zo’n mooie, verrassend krachtige Fiat? En zoekt u een garage met een groot aanbod Fiat in Roosendaal? Kom dan eens kijken bij Autobahn.

Jonge Fiat occasions

Bij Autobahn vindt u een groot aanbod aan jonge Fiat occasions. Niet alleen de Fiat 500, maar ook bijvoorbeeld de Fiat Doblo bus. Fiat staat bekend om de heerlijke wegligging en het Italiaanse design. En ook met een occasion kunt u eigenlijk alleen maar een goede koop doen. Zeker wanneer u kiest voor de Fiat garage in Roosendaal van Autobahn. Want wij hebben een groot aanbod Fiat occasions met een recent bouwjaar en een lage kilometerstand.

Scherpe prijzen Fiat

Uw gebruikte Fiat is bovendien bij Autobahn heel scherp geprijsd. Dat komt doordat onze inkopers precies weten waar ze moeten zoeken voor de beste, jongste en gaafste Fiat occasions. En dat betekent voordeel voor u! Omdat onze overhead laag is, kunnen onze prijzen nóg lager. Bovendien is de prijs die u ziet de all-inprijs. Geen addertjes onder het gras of verborgen kosten. What you see is what you get.

Garantie op uw Fiat

Wij verkopen alleen de allerbeste gebruikte auto’s. Daar steken wij onze hand voor in het vuur. Daarom durven wij u een jaar lang fabrieksgarantie op uw Fiat af te geven – niet alleen voor de techniek, maar ook voor de carrosserie. Wij staan namelijk voor de kwaliteit van onze auto’s. Betrouwbaar en eerlijk: dat is Autobahn.

Garage in Roosendaal

Benieuwd geworden naar de Fiat occasions die in onze garage in Roosendaal staan te wachten op hun nieuwe eigenaar? Bekijk dan snel het aanbod op onze site en laat u overtuigen door de prachtige auto’s. Zin in een proefrit? Maak een afspraak voor een proefrit en we verwelkomen u in onze showroom in Roosendaal!

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht