Mercedes garage Roosendaal

Zoekt u een betrouwbare auto? Een Mercedes met een lage kilometerstand, maar wél een prettige prijs? En wilt u die kopen bij een garage die staat voor kwaliteit? Dan is Autobahn voor u dé Mercedesgarage in Roosendaal.

Mercedes occasion

Autobahn heeft zich volledig toegelegd op het verkopen van Duitse auto’s, waarbij Mercedes natuurlijk een belangrijke rol speelt. Want de auto’s van dit Duitse merk dat zijn roots al in 1926 plantte, zijn nog altijd onverminderd populair. Niet zo gek, want met een Mercedes rijdt u in een auto die kwaliteit en stijl combineert. Er zijn maar weinig auto’s zo luxe als een Mercedes – ook wanneer u uw auto tweedehands koopt bij een Mercedesgarage!

Groot aanbod Mercedes

Autobahn heeft een breed aanbod aan Mercedes occasions in de garage in Roosendaal staan. Dat betreft in alle gevallen jonge auto’s, met slechts weinig kilometers op de teller. Want onze inkopers weten feilloos waar ze de beste jonge occasions kunnen vinden.

Mercedes garage in Roosendaal

Deze aanpak heeft als resultaat dat Autobahn, als Mercedes garage in Roosendaal, een van de grootste collecties tweedehands Mercedes auto’s in de showroom heeft staan. En dat niet alleen: dankzij ons scherpe inkoopbeleid en onze lage overhead kunnen we u de beste prijs bieden voor uw Mercedes occasion. Daardoor is het voor u heel aantrekkelijk om bij Autobahn uw nieuwe auto te kopen: u betaalt namelijk de beste prijs!

Kwaliteit Mercedes Roosendaal

Bij Autobahn koopt u alleen Mercedessen van de allerhoogste kwaliteit. Daar staan we voor. Daarom krijgt u van ons standaard een jaar volledige fabrieksgarantie op uw occasion. Niet alleen op de techniek, maar ook op de carrosserie. Zo weet u zeker dat u volop van uw nieuwe Mercedes kunt genieten!

Kom langs bij de Mercedes garage

Wilt u ook de kwaliteit en de gunstige prijs van Autobahn, dé Mercedes garage in Roosendaal, zelf ervaren? Kom dan langs in de showroom voor een proefrit of bekijk ons aanbod tweedehands auto’s van Mercedes op de website!

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht