Occasions in Roosendaal

Veel Nederlanders kiezen voor het kopen van een occasion, wanneer de auto aan vervanging toe is. Niet zo vreemd, want een occasion is niet alleen voordeliger in aanschaf, een nieuwe auto kost ook veel geld aan afschrijving. Kiezen voor een occasion is dus altijd verstandig. Maar dan moet de occasion wel betrouwbaar zijn. Op zoek naar occasions in Roosendaal? Bij Autobahn in Roosendaal vindt u veel occasions van Duitse topmerken.

Betrouwbare occasion

Dat u bij Autobahn in Roosendaal een betrouwbare occasion koopt, is om te beginnen al wel af te leiden uit de merken die u in onze showroom vindt. Het gaat om hoofdzakelijk jonge occasions in Roosendaal met een lage kilometerstand, van merken als Audi, Mercedes, Opel, Volkswagen en BMW, kortom: de Duitse merken, die bekendstaan om hun hoge kwaliteit en degelijkheid. Zo weet u dus zeker dat u lang plezier zult hebben van uw occasion.

Garantie op uw occasion

Bij Autobahn staan we pal achter de kwalitatieve auto’s die we verkopen. Daarom durven we u een volledige fabrieksgarantie van 1 jaar te geven op uw occasion. De garantie is van toepassing op de hele auto, dus niet alleen op de carrosserie, maar ook op de techniek. Deze garantie kunnen we u geven omdat we alleen occasions verkopen van zeer hoge kwaliteit.

Showroom in Roosendaal

De showroom van Autobahn is maar liefst 1500 m2 groot en staat boordevol prachtige occasions van de bekende Duitse merken, maar u vindt er ook auto’s van bijvoorbeeld Seat en Škoda. Ook dit zijn uiteraard betrouwbare auto’s.

Occasion financieren of leasen

Autobahn in Roosendaal biedt u de mogelijkheid om uw auto te financieren. Want we begrijpen dat uw occasion een grote aankoop is. Ook heeft u als ZZP’er of MKB’er bij ons de mogelijkheid om uw auto zakelijk te leasen.

Bekijk onze occasions in Roosendaal

Een overzicht van onze occasions in Roosendaal treft u aan op onze website. Wilt u onze auto’s van dichtbij bekijken of een proefritje maken? Kom dan langs in onze showroom. We laten u graag onze auto’s zien, zodat u uw keuze kunt maken uit ons ruime aanbod jonge occasions.

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht