Volkswagen garage Roosendaal

Wie zoekt naar een auto die degelijk is maar niet te burgerlijk, komt al snel uit bij Volkswagen. Want zeg nou zelf: een Volkswagen straalt ingetogen klasse uit. Kwaliteit en stijl. Dát is Volkswagen. Niet voor niets is Volkswagen al jarenlang het bestverkochte automerk in Nederland.

Koop uw Volkswagen

Zoekt u een gebruikte Volkswagen? Dan wilt u kunnen vertrouwen op een goede Volkswagen garage in Roosendaal. Kies daarom voor Autobahn. Bij ons vindt u een hele groot assortiment gebruikte Volkswagens, van de Up! tot de Passat en alles daar tussenin. Bij Autobahn zijn we namelijk gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto’s van Duitse topmerken. En daarvoor betaalt u een scherpe prijs, want onze inkopers hebben ingangen in de autowereld en kunnen zo altijd de beste kwaliteitsoccasions naar onze showroom halen. Daar plukt u de vruchten van.

Jonge Volkswagen occasion

Bij Autobahn verkopen we alleen maar jonge occasions. Uw Volkswagen occasion heeft dus een recent bouwjaar én een lage kilometerstand. Dat we desondanks toch de scherpste prijs kunnen hanteren, heeft te maken met de overhead: die is bij ons zo laag, dat de prijs ook laag kan blijven.

Kwaliteit gebruikte Volkswagen

De scherpe prijs zegt trouwens niets over de kwaliteit. Die is uitstekend. Wij durven u daarom een jaar lang fabrieksgarantie op uw gebruikte Volkswagen te geven – op zowel de carrosserie als de techniek. We staan namelijk voor de kwaliteit van de auto’s die we in onze Volkswagen garage verkopen. Bij ons vindt u de beste Volkswagen voor de scherpste prijs.

Koop uw Volkswagen in Roosendaal

Wilt u een goede, gebruikte Volkswagen? Bekijk dan zeker het aanbod op onze site eens. We weten zeker dat u gaat watertanden van die prachtige auto’s met luxe opties. U kunt dan ook meteen een proefrit aanvragen. Liever meteen het hele aanbod met eigen ogen bekijken? We ontvangen u graag in onze showroom in Roosendaal en laten u alle prachtige occasions zien.

CONTACT

Heeft u een vraag over onze nieuwe of jonge gebruikte auto’s of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen, e-mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

BOVAG  NAP    VWE    RDW

Stuur ons een bericht